Vilhelmina, Farmor 70 år.

8-rätters avsmakningsmiddag:
 
1: morotssoppa med ingefära
2: Akvavitgravad Lax med fondantpotatis och dijon sås

 
3: Chévretoast med hjortronmarmelad och gravat reninnanlår
4: Granité (rensar smaklökarna)
5:smör- & citronconfiderad röding med dillbräserad potatis & vitvinssås
6: pepparrullad oxfilé med fondantpotatis  morotspuré och rödvinssky
7: chokladglass i chokladlikör
8: västerbottensostparfait med hjortron och västerbottensostflarn

Godast var nr. 3, även fast jag brukar ha lite svårt för renkött.
svårast att fota var fan fyran, what?

här kommer sen en del fina bilder på min fina familj.
       


tack för en fin helg, älskade.


 

Kommentarer
nm säger:

Är det nu jag ska berätta att du är tokig? ;) Tänkte på renköttet.. Inte nå häst här inte ;)

Svar: kanske bara aldrig ätit bra tillagad ren, men.. njasi.. ;)
Evelina Kyrk

2013-03-10 | 20:49:44
anna säger:

dör vad gott allt verkade vara!

Svar: Det var sjukt gott!!
Evelina Kyrk

2013-03-10 | 22:34:58
Bloggadress: http://anagr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback