Vilhelmina, Farmor 70 år.
8-rätters avsmakningsmiddag:
1: morotssoppa med ingefära
2: Akvavitgravad Lax med fondantpotatis och dijon sås
1: morotssoppa med ingefära
2: Akvavitgravad Lax med fondantpotatis och dijon sås
3: Chévretoast med hjortronmarmelad och gravat reninnanlår
4: Granité (rensar smaklökarna)
4: Granité (rensar smaklökarna)
5:smör- & citronconfiderad röding med dillbräserad potatis & vitvinssås
6: pepparrullad oxfilé med fondantpotatis morotspuré och rödvinssky
6: pepparrullad oxfilé med fondantpotatis morotspuré och rödvinssky
7: chokladglass i chokladlikör
8: västerbottensostparfait med hjortron och västerbottensostflarn
Godast var nr. 3, även fast jag brukar ha lite svårt för renkött.
svårast att fota var fan fyran, what?
här kommer sen en del fina bilder på min fina familj.
8: västerbottensostparfait med hjortron och västerbottensostflarn
Godast var nr. 3, även fast jag brukar ha lite svårt för renkött.
svårast att fota var fan fyran, what?
här kommer sen en del fina bilder på min fina familj.
tack för en fin helg, älskade.
Kommentarer
nm säger:
Är det nu jag ska berätta att du är tokig? ;) Tänkte på renköttet.. Inte nå häst här inte ;)
Svar:
Evelina Kyrk
anna säger:
dör vad gott allt verkade vara!
Svar:
Evelina Kyrk
Trackback